Inschrijven

Inschrijven voor 2 km Zeezwemtocht 2017

Hieronder kunt u zich aanmelden als deelnemer aan één van de open water zwemtochten. Wij maken gebruik van inschrijvingssoftware van Checkboks / Ginkel’s Events en u kunt via iDeal direct afrekenen.


Zeezwemtocht Harlingen 2017 

Afstand: ca. 2 km

Datum: zaterdag 9 september 2017

Start: ca. 13.00 uur  (afhalen startbenodigdheden 11.00-12.00 uur)

Locatie: Entrepot gebouw – Dokkade 5 – Harlingen

Deelnamekosten: € 15,00 incl. herinneringsmedaille en consumptiebon voor koffie/thee.

Minimum leeftijd: KNZB Wedstrijd 14 jaar / Prestatietocht 15 jaar.

Inschrijven prestatietocht

Inschrijven KNZB wedstrijd

Inschrijving sluit  woensdag 6 september 2017 om 24.00 uur  of zoveel eerder als de maximale deelname van in totaal 250 deelnemers is bereikt.


Vraag & antwoord:

 • Ik wordt voor inschrijving doorgeleid naar Checkboks en de betaling gaat naar Ginkel’s Events! Klopt dit? — Ja, dit klopt. Checkboks en Ginkel’s Events handelen in een beveiligde omgeving de inschrijvingen af van de zwemevenementen van ZV de Vikings.
 • Als ik na inschrijving besluit toch niet meer mee te doen, kan ik dan het inschrijfgeld terug krijgen? — Nee, er volgt geen restitutie van deelname gelden. Veel onkosten die de zwemvereniging maakt, zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. Ook voor uw teruggetrokken deelname zijn reeds kosten gemaakt.
 • Als het evenement niet doorgaat door van buiten komend onheil, krijgen deelnemers dan hun inschrijfgeld terug? — Nee, de zwemvereniging zal met de inschrijfgelden de reeds gemaakte kosten dekken en het overblijvende deel van de inkomsten doneren aan een goed doel.
 • De betaling is niet gelukt, moet ik mij nu opnieuw inschrijven? — Nee, u krijgt vanzelf een e-mail met een nieuw betalingsverzoek om alsnog uw inschrijving af te ronden.
 • Waar kan ik mij afmelden? — Als u zich heeft ingeschreven en alsnog besluit om niet mee te doen, laat het de organisatie dan zsm weten via secretariaat@zeezwemtocht.nl
 • Ik ontvang geen bevestiging van inschrijving of ticket in mijn mailbox? — Kijkt u graag ook even of mail in de map ongewenst of spam wordt geplaatst. Zoniet, neem dan even contact op via secretariaat@zeezwemtocht.nl.
 • Kan ik in 1 x meerdere deelnemers inschrijven? — Ja dit kan. Het systeem vraagt u dan wel om een groepsnaam aan te maken. Voor iedere deelnemer voert u alle persoonlijke gegevens in.
 • Ik heb een groep deelnemers ingeschreven, maar ontvang slechts 1 ticket? — Dit klopt, iedere deelnemer krijgt op zijn eigen mailadres het ticket toegezonden.
 • Kan ik met een triatlonvergunning ook meedoen met de wedstrijd? – Nee, u moet beschikken over een KNZB startvergunning wedstrijdzwemmen. Als triatleet kunt u via het NTB bureau kosteloos een KNZB nummer aanvragen, zodat u alsnog kan inschrijven voor de wedstrijd.
 • Mag ik met een wetsuit zwemmen? In de wedstrijd niet, maar in de prestatietocht wel.
 • Kan ik bij ZV de Vikings ook een dagstartvergunning aanvragen? Nee, dit dient u bij uw eigen vereniging te regelen.
 • Mag ik met mijn eigen capnummer zwemmen? – Nee, de organisatie deelt caps met nummering uit. Deze dient u gedurende de hele tocht zichtbaar op het hoofd te dragen.