Caspar de Robles Tocht

Caspar de Robles Tocht

De zwaarste zwemtocht in Noord Nederland, wordt ieder jaar gezwommen langs de Harlinger kustlijn op de Waddenzee. Stroming, kou en golven moet de zwemmer of zwemster bedwingen om deze 5 kilometer af te leggen.

Deelname aan deze tocht staat alleen open voor getrainde zeezwemmers. Er is geen inschrijving mogelijk. De organisatoren nodigen je pas uit voor deelname als je voldoende naam en faam hebt opgebouwd in de discipline van het zeezwemmen. Klik hier voor meer info of volg op Facebook!

Ieder Jaar steunt de organisatie van deze tocht een goed doel. In 2017 is gekozen voor:

Klik op het Hartstichting logo om naar de sponsor site te gaan van dit Event.

 

Flinndal sponsort “Hartstichting” zwemmers

Flinndal wil graag bijdragen aan sponsoring door middel van zakjes Flinndal Omega-3 Forte, uit te delen aan de 50 deelnemende zwemmers die in actie komen om geld in te zamelen voor de “Hartstichting”. Zij zwemmen 27 augustus 5 kilometer in de Waddenzee van Zurich naar Harlingen. De reden van de keuze voor dit product is omdat het supplement bijdraagt aan de gezondheid van het hart en de bloedvaten. Dit ligt mooi in lijn met het doel waarvoor word gezwommen, de “Hartstichting”. Mede door de gezondheidseffecten op hart, bloedvaten, hersenen en ogen, wordt het supplement ook vaak gebruikt door sporters. Er zit een hoge dosering (450 mg) omega 3 in één capsule. Gemaakt van duurzame vis, dubbel gezuiverd en 100% natuurlijk. Meer informatie over het product vindt u hier: 

Verder wordt de Caspar de Robles Zeezwemtocht mede mogelijk gemaakt door:

  • Koninklijke Oosterhof Holman
  • Reddingsbrigade Harlingen
  • Vrijwillige brandweer Harlingen
  • Waddentours
  • Omada Training en Advies
  • Maritieme Academie Harlingen