Zeezwemtocht 2019

      Geen reacties op Zeezwemtocht 2019

Zeezwemtocht Harlingen weer terug na 1 jaar afwezigheid!

Zwemvereniging de Vikings maakt bij deze bekend dat er dit jaar weer een 2 km Zeezwemtocht wordt georganiseerd op zaterdag 6 juli 2019. Deze historische zwemtocht vanuit de haven van Harlingen over de Waddenzee naar het Harlinger strandpaviljoen heeft een rijke historie en dreigde bijna definitief van de kalender te verdwijnen wegens het gebrek aan vrijwilligers voor de organisatie.

Inmiddels zijn er voldoende vrijwilligers gevonden om dit mooie evenement mogelijk te maken en lopen we alle vergunningstrajecten door.

Net als alle voorgaande edities wordt er een KNZB wedstrijd gezwommen en tevens een prestatietocht. De start vindt dit jaar plaats vanaf de nieuwe cruisesteiger in de Willemshaven even na 12:00 uur.

De inschrijving is inmiddels geopend op deze website.

Belangrijke gegevens:

Datum: zaterdag 6 juli 2019

Tijdstip: inchecken 9:30 – 11:00 uur (afhalen startkaart en cap)

Zwemmersbriefing: 11:30 uur (verplicht voor iedere deelnemer!)

Start: ca. 12:00 uur

Locatie: Entrepot gebouw Willemshaven Harlingen (Navigatie: Dokkade Harlingen)

Parkeren: P Westerzeedijk (gratis) of P Willemshaven (betaald – parkeermeter staat bij opgang haven!)

Openbaar vervoer: Station Harlingen Haven ligt op slechts 200 meter afstand van de startlocatie. Hier is ook een bushalte.

Informatie: secretariaat@zeezwemtocht.nl

Deelneme is op eigen risico. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor letsel, onderkoeling en/of schade, diefstal of vermissing van eigendommen.